Avanti Grafische Afwerking voorheen Binderij Don.

Na een lange periode van afwezigheid zijn per half augustus de activiteiten van de vanouds bekende Binderij Don nu onder de naam Avanti Grafische Afwerking weer beschikbaar..

Het team van Avanti Grafische Afwerking bestaat uit een aantal werknemers die voorheen bij Binderij Don werkzaam waren. Het personeelsbestand zal in de toekomst, al naar gelang het orderpakket verder groeit, geleidelijk worden uitgebreid. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers kunt u er van op aan dat uw orders met de vanouds bekende aandacht voor kwaliteit en levertijd zullen worden verwerkt. De prijzen zijn opnieuw doorgerekend met als gevolg dat we nu vaak zeer concurerend kunnen aanbieden.

Het verhuizen van alle machines en materiaal duurde slechts 3 dagen. Door de inzet van onze medewerkers en professionele transporteurs verliep alles zonder problemen. De eerste order werd een dag later al afgeleverd .

Veel van de relaties van Binderij Don hebben inmiddels de weg naar Avanti Grafische Afwerking gevonden hetgeen ons vertrouwen geeft voor de toekomst.